FMF

FMF-univerzitetni študijski program 1. stopnje fizika

 

 SEMINAR

 

Prof. Boštjan Golob

Šol. l. 2018/19:

Skupina B. Goloba                                                                  (študenti s priimki, ki se pričnejo na M-Ž)

Seznam tem (se sproti dopolnjuje)

Za temo seminarja se dogovorite z mentorjem, dogovorite se lahko tudi za temo, ki ni na zgornjem spisku. Ko se dogovorite, sporočite temo, predlagan datum predstavitve in ime mentorja v odobritev na bostjan.golob@fmf.uni-lj.si.

Pisno obliko seminarja in predstavitev je potrebno oddati najkasneje teden dni pred predstavitvijo. Seminar (pisno obliko in predstavitev) lahko oddate vodji seminarja šele po pregledu in odobritvi mentorja.

Seznam datumov zagovorov

Za prijavo mi kandidat pošlje naslov seminarja,  predlagan datum predstavitve in ime mentorja na elektronski naslov bostjan.golob@fmf.uni-lj.si (pred tem se mora seveda dogovoriti z mentorjem).

Opozorilo: navoljo je zadostno število terminov, da vsi kandidati pridejo na vrsto. Če ni kandidatov za zgodnejše proste termine, pa se lahko zgodi, da nekateri kandidati ne morejo predstaviti seminarja.

V primeru, da so vsi datumi že zasedeni, lahko kandidat pošlje mail na zgornji naslov in v primeru, da kateri od predvidenih zagovorov odpade opravi svoj zagovor v tistem terminu.

Navodila za pripravo seminarja (prof. M. Zgonik)

Dodatni nasveti (B. Golob)

Primeri seminarjev in predstavitev

Poleg pisne oblike seminarja in predstavitve se pri predmetu ocenjuje tudi sodelovanje v smislu diskusije oz. zastavljanja vprašanj/komentarjev.

Pri predstavitvah je pomemben tudi odziv poslušalcev. Kolegom, ki predstavljajo seminar, lahko posredujete svoje mnenje in nasvete preko ankete (ki ne vpliva na oceno, vodja seminarja nima vpogleda).

Pisno obliko seminarja je potrebno oddati vsaj 10 dni pred predstavitvijo (raje prej, da je dovolj časa za morebitne zahtevane popravke!), po tem pa upoštevati morebitne pripombe, ki jih pošlje vodja seminarja.

Končno verzijo predstavitve je potrebno oddati najkasneje dan po predstavitvi.

Ocene šol.l. 18/19